ID |
TITLE |
AUTHOR (s) |
TYPE |
YEAR |
RANK |
29258 |
Меню за QR-кодом : безпечне та зручне рішення для ресторанів під час війни |
Постова В.В. |
Тд |
2024-04-09 |
40 |
29257 |
Меню за QR-кодом : безпечне та зручне рішення для ресторанів під час війни |
Постова В.В. |
Тд |
2024-04-09 |
34 |
29256 |
Комплексний механізм стимулювання туристичної привабливості Вінницької області = Comprehensive mechanism for stimulating tourist attractiveness of Vinnytsia oblast |
Антонюк К.Г. |
Сун |
2024-04-04 |
41 |
29253 |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності кав’ярень України в сучасних умовах |
Постова В.В. |
Тд |
2024-03-22 |
42 |
29252 |
Formation and ensuring security in the restaurant business |
Postova V. |
М(з |
2024-03-20 |
49 |
29251 |
Переваги та недоліки впровадження автоматизованих систем управління в закладах ресторанного бізнесу |
Постова В.В. |
Сун |
2024-03-11 |
69 |
29250 |
Розробка стратегії партнерських відносин закладів ресторанного бізнесу з фермерськими господарствами |
Постова В.В. |
Тд |
2024-03-11 |
79 |
29249 |
Соціально-економічний розвиток ресторанного бізнесу в Україні |
Постова В.В., Трохимчук В.В. |
Тд |
2024-03-11 |
46 |
29248 |
Івенти в закладах ресторанного господарства: чи доречно влаштовувати, як проводити та як розповідати про них в умовах війни |
Постова В.В. |
Тд |
2024-03-11 |
47 |
29246 |
Новітні тенденції сервісу в ресторанному бізнесі (на прикладі ринку ресторанних послуг м. Вінниці) |
Постова В.В. |
Сун |
2024-03-05 |
52 |
29245 |
Сучасні шляхи підвищення конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства |
Постова В.В. |
Сун |
2024-03-05 |
48 |
29244 |
Особливості управління конкурентоспроможністю на ринку ресторанних послуг = Features of competitiveness management of enterprises on the market of restaurant services |
Постова В.В. |
Сун |
2024-03-05 |
39 |
29243 |
Сучасні тенденції управління проєктами в готельному та ресторанному бізнесі |
Постова В.В. |
Сун |
2024-03-05 |
51 |
29242 |
The role of digital technologies in the transformation of the tourism business: prospects for development and impact on the country's economy |
Chorna N., Korzh N., Kiziun A., Onyshchuk N., Antoniuk K. |
СWeof |
2024-02-25 |
46 |
29221 |
Стратегічні орієнтири розвитку сталого туризму у повоєнний період |
Антонюк К.Г. |
Сун |
2024-02-09 |
49 |
29220 |
Трансформація освітнього процесу в реаліях збройної агресії |
Антонюк К.Г. |
Тд |
2024-02-09 |
39 |
29168 |
Управління лояльністю споживачів у сфері ресторанного бізнесу = Management of consumer loyalty in the sphere of restaurant business |
Рябенька М.О., Мазуркевич І.О. |
Сун |
2024-01-08 |
55 |
29167 |
Формування бренду закладів індустрії гостинності = Formation of the brand of hospitality industry |
Рябенька М.О., Лук'янець А.В. |
Сун |
2024-01-08 |
46 |
29103 |
Використання Wellness-туризму як ефективної форми відновлення здоров'я |
Антонюк К.Г., Горбатюк Ю.О. |
Тд |
2023-10-16 |
82 |
29102 |
Перспективи розвитку Wellness–індустрії в готельному господарстві України |
Антонюк К.Г., Севастьянова А.І. |
Тд |
2023-10-16 |
91 |